Kombinētās likmes jūlijā atnes vairākus lielus laimestus

Reading time2 min

Vasaras otrais mēnesis bijis ražīgs vairākiem “Betsafe” klientiem. Pateicoties zināšanām futbolā, UFC, tenisā un snukerā, cilvēki iepriecinājuši sevi un tikuši pie laimestiem gan trīsciparu, gan četrciparu skaitļu izteiksmē!



Katru mēnesi norisinās vismaz viens lielais UFC cīņu šovs, un izņēmums nebija arī jūlijs. Naktī uz 9. jūliju pēc Latvijas laika Lasvegasā notika “UFC 290”, un kāds klients veica kombinēto likmi, iekļaujot četras cīņas, kas norisinājās tajā naktī. Likmju kartītē iekļautas prognozes gan par uzvarētājiem, gan par raundu skaitu, kas kopā deva koeficientu 69.82, savukārt veiktais likmes apmērs bija astoņi eiro, tādējādi galarezultātā tiekot pie 558.56 eiro liela laimesta!

Mēneša vidū cits klients sakombinēja piecus snukera spēļu iznākumus un vienu tenisa maču. Koeficienti bija robežās no 1.54 līdz 3.85, kopējais koeficients bija 166.91, bet uz šo likmi tika likts viens eiro, līdz ar to kopējais laimests arī sastādīja 166.91 eiro!

Turpinājumā sāka dominēt futbols. Lielu popularitāti piedzīvo MLS līga, uz kuru pārcēlies arī Lionels Mesi. Naktī uz 16. jūliju risinājās kārtējie mači, un “Betsafe” klients izvēlējās septiņas spēles, prognozējot, ka visās pēc pirmā puslaika būs vairāk nekā 1.5 vārti. Spēles bija rezultatīvas, kopējais koeficients sastādīja 364.41, un, sareizinot ar 4.07 eiro lielo likmi, kontā nonāca 1483.15 eiro!

Nākamajā naktī sekoja vēl viena laimīgā futbola kombinētā likme. Šajā reizē tika sakombinēti mači no Meksikas, Venecuēlas, Japānas un Kolumbijas līgām, pievienojot arī vienu pārbaudes spēli. Klients prognozēja, ka visos mačos būs neizšķirts, koeficienti svārstījās no 3.30 līdz 3.75, likmes kopējais koeficients bija 485.97, likme tika veikta viena eiro apmērā, beigās laimējot 485.97 eiro!

Noslēdzošais lielais laimests bija jūlija pēdējā pilnajā nedēļā. Kāds klients izvēlējās piecas spēles no Čempionu un Konferenču līgas kvalifikācijas turnīriem, prognozēja gan uzvarētājus, gan rezultativitāti, veica 30 eiro lielu likmi ar koeficientu 41.48 un tika pie 1244.40 eiro!